Стосовно оформлення перепусток в порт та приймального акту терміналу

Шановні клієнти!

В межах подальшої оптимізації бізнес-процесів та документообігу, пов’язаних із оформленням вантажів та транспортних засобів, та з метою прискорення оформлення вантажів у контейнерах та порожніх контейнерів,  Одеська філія ДП «АМПУ» спільно з ТОВ «Бруклін-Київ Порт» починаючи з 09.06.2020 року впроваджує наступний етап диджиталізації, який передбачає можливість подання документів в електронному вигляді для оформлення перепустки на в’їзд в Одеський морський торговельний порт та приймального акту ТОВ «Бруклін-Київ Порт» для завозу контейнерів на термінал.

Таким чином, з моменту впровадження нового алгоритму оформлення перепусток в порт та приймального акту терміналу ТОВ «Бруклін-Київ Порт» достатньо лише надавати необхідну інформацію із застосуванням системи ІСПС, без втрати додаткового часу в очікуванні оформлення документів, операторами облікових груп і самостійно отримати паперовий примірник приймального акту терміналу та пропуск.

Для більш комфортної роботи, раніше адміністрацією Одеського морського порту була реалізована можливість оформлення та передачі експедитором електронних перепусток у вигляді штрих-кодів безпосередньо  водію на мобільний пристрій (смартфон, планшет та ін.).

 Нагадуємо, що до кінця року, Адміністрація порту планує перехід до системи Тайм – Слотування, та повного переходу на електронний документообіг в частині оформлення вантажів та транспортних засобів, що їх переміщують.

У разі виникнення додаткових питань використання режиму подання заявки на в’їзд в порт та отримання електронної перепустки, просимо звертатися до сектору технічної підтримки ІСПС (цілодобово) за тел: (048) 737-70-80; (050) 395-90-90, або за електронною адресою: support@ppl33-35.com.

Наголошуємо, що з 09.06.2020 для оформлення приймального акту контейнерного терміналу ТОВ «Бруклін-Київ Порт» необхідно обов’язково ввести правильні данні в систему ІСПС в повному обсязі!